MAINOS

Ikaalisten kesässä soi jazzharmonikka

Uutiset

Samuli Kinnari

Kolmikymppinen Sata-Häme Soi -festivaali kokoaa jälleen tulevana kesänä harmonikka- ja viihdemusiikin ystävät Ikaalisiin. Kilpasoiton perinne elää tuttuun tapaan Kultaisen ja Hopeisen harmonikan finaaleissa sekä pelimannimestaruuskisoissa.

Sata-Häme Soi -tapahtuman tämän vuoden kansainvälinen tähtivieras on jazzharmonikan mestari Richard Galliano. Festivaalin ohjelmaan kuuluvat muun muassa suuri juhlakonsertti ja Valkea Ruusu -konsertti.

Vauhtia tulevaan kurttukesään voi hakea suurelta harmonikkaristeilyltä, joka seilataan maaliskuun alussa Silja Europalla. Laivareissua tahdittavat useat muusikot. Nimekkäimpiä esiintyjiä lienevät Finlanders, Veli-Matti Järvenpään Tex-Mex Trio ja Jämijärven Pelimannit.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top