MAINOS

Maakuntahallitus esittää lisää rahaa Pirkanmaan ympäristökeskukselle

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan liiton maakuntahallitus esittää ympäristöministeriölle, että valtion ensi vuoden talousarviossa Pirkanmaan ympäristökeskuksen toimintamäärärahaa korotetaan olennaisesti. Lisäraha on tarpeen, jotta ympäristökeskuksen lakisääteisen viranomaistoiminnan palvelukyky turvattaisiin.

Pirkanmaan ympäristökeskus toimii Suomen toiseksi suurimmassa maakunnassa. Maakuntahallituksen mukaan ympäristökeskuksen resurssit eivät kuitenkaan vastaa toimintavolyymiä ja tarvetta, vaan ovat pienten alueiden keskusten tasolla.

Pirkanmaan ympäristökeskus perustettiin vuonna 1997. Sen jälkeen alueen toimintaympäristö ja viranomaispalvelujen tarve on lisääntynyt huomattavasti. Kasvu johtuu maan sisäisestä muuttoliikkeestä ja taloudellisesta kasvusta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top