MAINOS

Rehtorit haluavat kuraattorin

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittislaisen Pellonpuiston koulun (yläaste) rehtori Aino Lehtonen ja Lauttakylän lukion rehtori Erkki Yli-Olli ovat esittäneet Huittisten kaupunginhallitukselle koulukuraattorin viran perustamista ja sen täyttämistä kiireellisesti. Koulutuslautakunta antaa esityksestä lausuntonsa torstaina.

Rehtori Aino Lehtonen esitti koulukuraattorin virkaa perustettavaksi jo kuluvan vuoden talousarvion valmisteluvaiheessa. Silloin koulutusjohtaja Pekka Kares karsi tiukan talousarvioraamin vuoksi viran perustamisen pois koulutuslautakunnan esityksestä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top