MAINOS

Hallinto-oikeus kumosi Äetsän valtuuston päätöksen

Uutiset

Samuli Kinnari

Hämeenlinnan hallinto-oikeus on kumonnut Äetsän kunnanvaltuuston 23.1.2001 tekemän päätöksen jätteiden kuljetuksen järjestämisestä kunnan alueella sopimusperusteisena lukuun ottamatta kesämökkien yhteisjäteastioiden jätteenkuljetusta, ongelma- ja hyötyjätteiden ja biojätteiden kuljetusta sekä kuljetuksia siirtoasemalta. Hallinto-oikeus palautti asian kuntaan uuteen käsittelyyn.

Jätelain mukaan jätteidenkuljetuksen vaihtoehtoja ovat kuljetuksen järjestäminen kunnan omana toimintana, delegoituna jätehuoltoyritykselle tai jätteenhaltijan sopimalla tavalla. Sopimusperusteinen jätteenkuljetus voidaan järjestää myös osassa kunnan aluetta. Tällöin on kuitenkin otettava huomioon, että asukkaita kohdellaan yhdenmukaisesti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top