MAINOS

Pirkanmaalaiset hankkeet saivat jatkorahoitusta

Uutiset

Mika Hyssi

Pirkanmaan ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä sai viime vuonna ammatillisen koulutuksen yhteistyö- ja osaamistarpeiden ennakointiselvitys -hankkeeseen maakunnan kehittämisrahaa 21 864,43 euroa (130 000 mk). Avustuksilla jatketaan tänä vuonna 22 000 euron voimin.

Hankkeelle povataan lisärahoitusta vuonna 2003, mikäli hanke toteutetaan nykyisen suunnitelman mukaan ja että sisäasiainministeriö myöntää Pirkanmaan liitolle tarvittavan määrärahan.

Pirkanmaan maakuntahallitus myönsi jatkorahoitusta kaikkiaan neljälle hankkeelle. Perinnerakennusmestarihanke (PERA) sai 24 982 euroa, Pirkanmaan maaseudun EU-tiedotuksen kehittäminen 20 182 euroa ja Hajautetun työn Virrat -hanke 10 400 euroa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top