MAINOS

Sivistyslautakunta pyytää liukuvasta työajasta ehdotuksen

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan sivistyslautakunta päätti pyytää Maaseutualueen, Pohjoisen alueen ja Eteläisen taajama-alueen tulosyksiköiltä ehdotuksen koulujen työajan järjestämisestä liukuvaksi. Ehdotuksen tulee olla valmis huhtikuun loppuun mennessä.

Sivistysjohtaja Lauri Laurila muutti alkuperäistä esitystään liukuvasta työajasta siten, että seuraava lause poistettiin: “Kotien tehtäväksi jäisi riittävästä ateriasta huolehtiminen työpäivän jälkeen ja viikonloppuisin sekä erityisesti myös riittävästä levosta huolehtiminen”.

Liukuvan työajan tavoitteena on kehittää perusopetusta antavasta kouluyksiköstä oppivelvollisten kokopäiväinen “työpaikka”. Järjestely antaisi mahdollisuuden siirtää kotien vastuulta läksyjen tekemisen ohjaaminen ja valvonta koululle. Erityisesti haja-asutusalueella liukuva työaika tarjoaisi koululaisille mahdollisuuden myös vapaaseen leikkiin ja muuhun toimintaan ikäistensä seurassa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top