MAINOS

Postita pääsiäiskortit tänään

Uutiset

Samuli Kinnari

Pääsiäiskortteja lähetetään vuosittain noin kaksi miljoonaa kappaletta. Tänä vuonna Posti suosittelee, että pääsiäistervehdykset postitettaisiin viimeistään tiistaina 26. maaliskuuta. Silloin kortit varmasti ilahduttavat saajaansa juuri pääsiäisen alla.

Innokkaimpia pääsiäiskorttien lähettäjiä ovat naiset. Postin korttitutkimuksen mukaan yli 40 prosenttia 41-60-vuotiaista naisista lähettää pääsiäiskortteja.

Suomessa pääsiäiskortteja on lähetetty jo 1870-luvulta lähtien. Korttiperinne eli voimakkaana 1960-luvulle, jonka jälkeen voimakas kaupungistuminen vähensi korttien lähettämistä. Parin vuosikymmenen hiljaiselon jälkeen pääsiäiskorttiperinne alkoi jälleen elpyä 1990-luvulla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top