MAINOS

Hankepuollot teatterikasvatukselle ja kylätalojen kunnostukselle

Uutiset

Samuli Kinnari

Joutsenten reitti ry:n hallitus käsitteli tiistaina viittä hankehakemusta. Hallitus päätti puoltaa niistä kolmea. Kaksi jätettiin pöydälle lisäselvityksiä varten. Hallitus puoltaa Kämmäkän kyläseura ry:n, Huittisten teatterikerho ry:n ja Karhiniemen kyläseura ry:n hankkeita.

Kämmäkän kyläseura ry:n investointihankkeessa peruskorjataan Äetsän Kämmäkän kylätaloa. Tarkoituksena on maalata ulkorakennus, uusia kylätalon etuseinä, kunnostaa ikkunat, uusia eteisen lattiamateriaali ja muuttaa WC liikuntaesteisille sopivaksi.

Huittisten teatterikerho ry:n hankkeessa ryhdytään tekemään teatteriharrastusta ja lähihistoriaa tutuksi Huittisten, Äetsän, Punkalaitumen ja Vampulan yläaste- ja lukioikäisille nuorille. Hankkeessa tuotetaan yhteistyössä lukioiden ja yläasteiden kanssa kansalaissodan tapahtumia kuvaava näytelmä, jota esitetään maksutta osallistuville kouluille.

Karhiniemen kyläseura ry:n investointihankkeessa parannetaan Huittisten Karhiniemen Kyläkartanon ilmanvaihtoa. Kyläkartano on muun muassa kansalaisopiston ja yksityistilaisuuksien järjestäjien käytössä 4-5 päivänä viikossa.

Puollettujen hankkeiden yhteenlaskettu kustannusarvio on noin 50 000 euroa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top