MAINOS

Junia korvataan busseilla

Uutiset

Samuli Kinnari

Harjavallan ja Porin välisellä rataosuudella korvataan lauantaina ja sunnuntaina yhteensä kuusi junaa busseilla. Porista lähtee korvattavien junien lähtöaikaan bussi Harjavaltaan, jossa matkustajat vaihtavat junaan. Tampereelta matkustajille on aikataulunmukaiset jatkoyhteydet. Vastaavasti Tampereelta saapuvilta junilta on Harjavallasta välitön yhteys bussilla Poriin. Matkustajille suositellaan, että he hankkisivat matkaliput ennakkoon. Busseissa käyvät kaikki VR:n voimassa olevat liput.

Liikennekatkon aikana Friitalassa asennetaan alikulkusilta paikoilleen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top