MAINOS

MTV3 esittää Star Trekiä?

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

MTV3:n Internet-sivujen Klubi-osion katsojapalautteessa on kysytty amerikkalaisen sci-fi-sarja Star Trekin kohtalosta. MTV3:lta on vastattu, että sarjaa mahdollisesti tullaan esittämään pöllökanavalla tai SubTV:llä, mutta sitä ei ole vielä sijoitettu ohjelmistoon.

Muun muassa uutisryhmissä ja Nelosen kotisivujen keskustelupalstalla käy iloinen ja samalla skeptinen keskustelu sarjan tulevaisuudesta Suomessa. Viimeksi sarjan variaatioita on esittänyt Nelonen, joka lopetti sarjan esittämisen kokonaan heiteltyään sitä ohjelmaslotista toiseen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top