MAINOS

Kuka on Hullu Mies?

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Huittisten viikkoa vietetään 2.-11. elokuuta. Heti ensimmäisenä päivänä julkistetaan uusi Hullu Mies. Toki tittelin saaja voi olla nainenkin. Muutoin Huittisten viikon ohjelmassa on kattavasti kaikille kaikkea: tanssia, aamupyöräilyä, kirjamyyntiä, teatteria, konsertteja, kaitafilmiesityksiä, luentoja, luontoretki, lastentapahtuma, vanhojen traktorien ohiajo, Kick Up The Music -nuorisotapahtuma, markkinatunnelmaa ja hengellisiä tilaisuuksia.

Huittisten viikon tapahtumien takana on useita eri tahoja. Kokoava voima on kaupungin kulttuurilautakunta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top