MAINOS

Nuorten työpaja muuttumassa työpajaksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Maanantaina kokoontuva Äetsän kunnanhallitus pohtii nuorten työpajan muuttamista työpajaksi. Mikäli työpajan nimestä tipautettaisiin nuoret pois, voitaisiin työpajalle työllistää myös yli 25-vuotiaita työttömiä.

Nuorten työpaja on viime aikoina ollut osittain tyhjäkäynnillä, koska alle 25-vuotiaiden työntekijöiden saamisessa on ollut ongelmia. Työntekijäpula on vaikeuttanut lähinnä kotitalouksille suunnattujen ompelu- ja siivouspalveluiden tarjoamista.

Äetsän vanhusneuvoston mukaan nuorten työpajan siivouspalvelu on ollut tärkeä vaihtoehto kunnan kotipalvelulle. Neuvosto on myös todennut, että kuntalaiset ovat olleet nuorten työpajan palveluihin tyytyväisiä ja tarvitsevat palveluja jatkossakin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top