MAINOS

Sirkiä ja Larivaara Sata-Häme Soin juhlakonsertin tähdet

Uutiset

Samuli Kinnari

Sata-Häme Soi -festivaali jammaillaan Ikaalisissa 1.-7. heinäkuuta 30-vuotisjuhlatunnelmissa. Synttärivuoden kohokohta on perjantaina 5. heinäkuuta pidettävä juhlakonsertti, jossa esiintyvät muun muassa Raimo Sirkiä ja Merja Larivaara.

“Juhlakonsertissa näkyy Sata-Häme Soi -juhlien 30-vuotisen kaaren elementtejä monista eri vaiheista, monella tapaa. Konsertti ei kuitenkaan ole missään tapauksessa historiikki!” kertoo tapahtuman taiteellinen johtaja Kimmo Mattila. Juhlakonsertin juontaa Jaakko Salonoja.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top