MAINOS

Patria lomauttaa Vammalassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Ilmailu- ja puolustusteollisuuskonserni Patria lomauttaa Vammalassa koko Mobile-liiketoiminnan henkilökunnan kolmeksi viikoksi. Mobilelle osia valmistavassa Contract Manufacturing -liiketoiminnan Components-yksikössä joudutaan irtisanomaan kahdeksan työntekijää sekä lomauttamaan kaikki muut työntekijät 90 päivän ajaksi. Lomautukset alkavat porrastetusti toukokuussa.

Syynä Patrian järjestelyihin on Mobile-liiketoiminnan tilauskannan merkittävä lasku, jonka taustalla on USA:n syyskuun tapahtumien vaikutukset asiakkaisiin. Mobile-liiketoiminta suunnittelee ja valmistaa Vammalassa lentokenttien lumenraivaukseen käytettäviä auraharjapuhaltimia sekä tiehöyliä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top