MAINOS

Kyrösjärven reitille suojavyöhykkeiden yleissuunnitelma

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan ympäristökeskus aloittaa peltojen suojavyöhykkeiden yleissuunnitelman laatimisen Kyrösjärven reitille eli Hämeenkyröön, Viljakkalaan, Ikaalisiin ja Parkanoon.

Työn tavoitteena on ohjata suojavyöhykkeiden perustamista vesiensuojelun kannalta tarkoituksenmukaisille alueille. Suojavyöhykkeiden yleissuunnittelun rahoittavat kunnat sekä maa- ja metsätalousministeriö.

Kyrösjärven reitillä maastotarkastelut tehdään kesä-elokuussa. Suunnittelussa on tarkoitus käyttää mahdollisimman paljon paikallista asiantuntemusta. Viljelijöiden toivotaankin osallistuvan oman peltonsa maastotarkasteluun. Ilmoittautumisia ottavat vastaan kuntien maaseutusihteerit ja Pirkanmaan ympäristökeskuksen suunnittelija Heidi Heino puhelinnumerossa (03) 242 0208.

Yleissuunnitelman laadinnasta ei aiheudu viljelijöille kustannuksia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top