MAINOS

Sähkökatkoksista jatkossa vakiokorvaus?

Uutiset

Mika Hyssi

Kauppa- ja teollisuusministeriön asettama työryhmä kokoontui eilen ensimmäistä kertaa, tavoitteenaan valmistella sähkökatkoksista maksettavaa vakiokorvausta koskeva säännös sisällytettäväksi sähkömarkkinalakiin. Yhtenä vakiokorvausvaihtoehtona työryhmä tarkastelee VTT:n ylijohtaja Jarl Forsténin työstämää selvitystyötä, jossa korvaussumma riippuu asiakkaan sähkön keskeytyksen pituudesta ja vuosittaisen verkkopalvelumaksun suuruudesta. Forsténin selvitys käynnistyi viime syksynä, kun myrskyt aiheuttivat laajoja ja pitkäaikaisia katkoksia erityisesti Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Päijät-Hämeessä sekä Uudellamaalla.

Työryhmä luovuttaa loppuraporttinsa ministeriölle viimeistään 28.6.2002.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top