MAINOS

Kaksi höyrylaivaa sisä- ja rannikkovesillä

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Vielä viisi vuotta sitten Suomen sisä- ja rannikkovesiä halkoi kymmenkunta säännöllisessä reittiliikenteessä kulkenutta höyrylaivaa. Tänä kesänä niitä on enää kaksi jäljellä. Tampereen ja Keuruun välillä höyryää s/s Tarjanne, s/s Ukkopekka puolestaan puhisee Turun ja Naantalin vesillä.

Höyrylaivamatka on yksille menneen ajan nostalginen muisto, toisille uusi elämys. “Ruotsalaiset ovat perustaneet tätä ainutlaatuista perinnettä säilyttämään oman höyrylaivaystävien yhdistyksen”, kertoo s/s Ukkopekan kapteeni Pentti-Oskari Kangas.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top