MAINOS

Nykytaidetta viidessä makasiinissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisten kaupunkitaajamassa seisovaan viiteen viljamakasiiniin on kesän ajaksi avattu nykytaidenäyttely. Näyttelytiloiksi valitut makasiinit ovat jo vuosia sitten poistuneet alkuperäisestä käytöstä. Hienostuneen kauniit, punatiilistä muuratut makasiinit ovat peräisin 1830-1940-luvuilta.

Huittisten seudun taideyhdistys on kutsunut Viisi makasiinia -näyttelyyn kahdeksan kuvataiteilijaa. Mukana ovat Hannu Säilä Turusta, Karin Viding Helsingistä, Paula Salmela Hollannista, Seija Tavasti Kemiöstä, Minna Karru Huittisista, Anna-Kaisa Laine Irlannista, Vilja Takalo Tampereelta ja Hannu Aaltonen Huittisista.

Viisi makasiinia -näyttely on esillä 8.6.-11.8. Makasiinien ovet ovat auki päivittäin kello 10-18.

Nykytaidenäyttelyhanketta rahoittaa Joutsenten reitti ry:n välityksellä Euroopan maatalouden ohjaus- ja tukirahasto.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top