MAINOS

Kansainväliset Lintu- ja retkeilymessut Kiimajärvellä

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän Kiikassa sijaitsevalla Kiimajärvellä järjestetään ensi viikonvaihteessa kansainväliset Lintu- ja retkeilymessut. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu ulkoiluviikonloppu. Myyntikojujen lisäksi tarjolla on esimerkiksi opastettuja retkiä, esitelmiä ja viihdettä paikallisin voimin.

Kansainvälisillä Lintu- ja retkeilymessuilla voi poiketa perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Tapahtuman järjestää luonto- ja matkailualan yritysten muodostama Finnish Birdtours osuuskunta TE-keskuksen tuella.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top