MAINOS

Paula jammasi Käenkoskella

Manic Sunday

Samuli Kinnari

Parkanon Käenkoskella tanssittiin juhannusaattona muun muassa Paula Koivuniemen ja Mekka-yhtyeen tahtiin. Paula veti kaksi loistavaa settiä, joista erityisesti jälkimmäinen oli upean vauhdikas.

Koivuniemen hittitykityksessä kuultiin muun muassa tutut Jos konduktöörin nait, Sata kesää tuhat yötä, Kun kuuntelen Tomppaa ja Luotan sydämen ääneen. Erityisen upea oli Paulan tulkinta Kai vielä katsoa saan -kappaleesta, osittain englanniksi. Useissa kappaleissa Paula luovutti tähtipaikan soolokitaristi Erkki Salmelle, joka vingutti kieli tuttuun tapaan taidokkaasti.

Käenkosken juhannsaaton tansseja tahdittivat myös Taivalkunta Beat, Tomi Markkola ja Fernet sekä Taikakuu. Markkolan Fernet muuten on Paula Koivuniemen entinen bändi. Paulan nykyinen Mekka-yhtye puolestaan säesti viime vuoden heinäkuun puoliväliin saakka Susanna Heikkiä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top