MAINOS

Kopiot kiinnostavat

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Kiss FM -radioaseman Aamutiimi on ryhtynyt tehtailemaan tutuista hittikappaleista suomenkielisiä pilaversioita. Kuuntelijat ovat hassutteluun tykästyneet, sillä kanavan päivittäisellä TOP 30 -listalla keikkuu useita Aamutiimin huumorinkukkia. Listalla on jo pitkään ollut esimerkiksi Shakiran Whenever Wherever -kipaleesta väännetty biisi, joka kantaa nimeä Kopio (Shakira Remix). TOP 30 -lista kootaan kuuntelijaäänestyksen perusteella.

Nuorison suosikkikanava Kiss FM kuuluu Äetsässä kanavan Loimaan taajuudella 103,3 MHz ja Tampereella taajuudella 89,6 MHz.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top