Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 22.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Arajärvelle aikainen aamuherätys

Viihdeuutiset

Vuoden 2002 virallinen Unikeko-titteli myönnettiin tänä vuonna valiokuntaneuvos Pentti Arajärvelle. Huomionosoitus julkistettiin Naantalissa aamuvarhaisella tänään lauantaina. Unikeko Arajärvi molskautettiin perinteisin menoin meriveteen rantalaiturilta.

Rannalla satapäinen yleisö pidätteli henkeään, sillä Unikeon henkilöllisyys ei selvinnyt ihan heti sukelluksen jälkeenkään. Arajärvi kun oli kovin vieraan näköinen mies ilman silmälaseja. Suosionosoitukset olivatkin sitä riemukkaammat, kun tapahtumaa todistamaan kokoontuneet naantalilaiset, matkailijat ja lähikuntien aamuvirkuimmat asukkaat tunnistivat rannalle kivunneen valiokuntaneuvoksen.

Unikeonpäivää vietetään tänään lauantaina.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: