MAINOS

Arajärvelle aikainen aamuherätys

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Vuoden 2002 virallinen Unikeko-titteli myönnettiin tänä vuonna valiokuntaneuvos Pentti Arajärvelle. Huomionosoitus julkistettiin Naantalissa aamuvarhaisella tänään lauantaina. Unikeko Arajärvi molskautettiin perinteisin menoin meriveteen rantalaiturilta.

Rannalla satapäinen yleisö pidätteli henkeään, sillä Unikeon henkilöllisyys ei selvinnyt ihan heti sukelluksen jälkeenkään. Arajärvi kun oli kovin vieraan näköinen mies ilman silmälaseja. Suosionosoitukset olivatkin sitä riemukkaammat, kun tapahtumaa todistamaan kokoontuneet naantalilaiset, matkailijat ja lähikuntien aamuvirkuimmat asukkaat tunnistivat rannalle kivunneen valiokuntaneuvoksen.

Unikeonpäivää vietetään tänään lauantaina.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top