Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 22.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Toimitusjohtaja vaihtui Finnish Chemicals Oy:ssä

Uutiset

Steve Smith on eronnut Finnish Chemicals Oy:n hallituksesta ja jättänyt myös toimitusjohtajan tehtävät. Smith keskittyy nyt uusiin investointihankkeisiin. Finnish Chemicals Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut pohjoisirlantilainen Peter Fearn. Hän on 49-vuotias.

Finnish Chemicals Oy perustettiin Äetsään vuonna 1937. Yhtiö valmistaa teollisuuskemikaaleja pääosin metsäteollisuudelle. Yhtiön päätoimipaikka on Äetsässä. Muut toimipaikat sijaitsevat Kuusankoskella ja Joutsenossa Suomessa sekä Etelä-Carolinassa ja Georgiassa Yhdysvalloissa. Tilikaudella 2001 Finnish Chemicals -konsernin liikevaihto oli 230 miljoonaa euroa ja henkilöstön koko vahvuus vuoden päättyessä 490.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: