MAINOS

Toimitusjohtaja vaihtui Finnish Chemicals Oy:ssä

Uutiset

Samuli Kinnari

Steve Smith on eronnut Finnish Chemicals Oy:n hallituksesta ja jättänyt myös toimitusjohtajan tehtävät. Smith keskittyy nyt uusiin investointihankkeisiin. Finnish Chemicals Oy:n toimitusjohtajana on aloittanut pohjoisirlantilainen Peter Fearn. Hän on 49-vuotias.

Finnish Chemicals Oy perustettiin Äetsään vuonna 1937. Yhtiö valmistaa teollisuuskemikaaleja pääosin metsäteollisuudelle. Yhtiön päätoimipaikka on Äetsässä. Muut toimipaikat sijaitsevat Kuusankoskella ja Joutsenossa Suomessa sekä Etelä-Carolinassa ja Georgiassa Yhdysvalloissa. Tilikaudella 2001 Finnish Chemicals -konsernin liikevaihto oli 230 miljoonaa euroa ja henkilöstön koko vahvuus vuoden päättyessä 490.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top