MAINOS

Koulut alkoivat: yli 5 500 kuljettajaa ajoi ylinopeutta

Uutiset

Mika Hyssi

Poliisi järjesti viime viikolla liikenteen tehovalvonnan taajamissa ja koulujen läheisyydessä, kun peruskoulut ja toisen asteen oppilaitokset avasivat ovensa opiskelijoille. Poliisiin haaviin tarttui yli 5 500 kuljettajaa, joiden ylinopeuteen poliisi puuttui. Parisensataa kuljettajaa menetti määräajaksi ajokorttinsa.

“Valvontaviikon tulokset kertovat kuljettajien piittaamattomuudesta nopeusrajoituksista. Piittaamattomuus näkyi valvontajaksolla myös erittäin valitettavina kuolemaan johtaneina onnettomuuksina”, toteaa poliisiylitarkastaja Pertti Luntiala sisäasiainministeriön poliisiosastolta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top