MAINOS

Ilmainen sähköposti kotikunnan mukaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalalaisten on monien muiden paikkakuntien asukkaiden tavoin mahdollista saada Jurian palvelusta oman kotipaikan mukaan nimetty ilmainen sähköpostiosoite. Yhteensä kuntatunnuksellisia Internet-osoitteita on varattu sähköpostikäyttöön lähes 500. Vammalalaiset ja muutkin etunimi.sukunimi@vammalalainen.com -muotoisesta osoitteesta kiinnostuneet voivat varata oman sähköpostiosoitteen osoitteesta www.vammalalainen.com.

“Kunnan mukaan nimetty ilmainen sähköpostiosoite kohottaa kuntalaisten kuntaidentiteettiä”, kertoo sähköpostipalvelun hankeveturina toimiva Risto Ahokas. Sähköpostipalvelu pohjautuu Linux-käyttöjärjestelmään ja sen sovelluksiin. Linux on sekä ilmainen että luotettava. Risto Ahokkaan mukaan heidän palvelimensa on ollut päällä yhtäjaksoisesti viimeiset kolme kuukautta.

Lista kaikista kuntatunnuksellisista sähköpostidomaineista löytyy osoitteesta www.l-secure.net.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top