MAINOS

Luonnonkalenteri vie metsään

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Suomen luonnonsuojeluliiton Luonnonkalenteri vuodelle 2003 on ilmestynyt. Seinäkalenteri julkaistiin nyt 29:nnen kerran.

Vuoden 2003 Luonnonkalenterissa jokainen kuukausi tuo tuulahduksen kotoisesta suomalaisesta metsästä. Kunkin kuukauden aukeamalla on puu- tai metsäaiheinen suurikokoinen valokuva. Jokaisella aukeamalla kerrotaan jostakin suomalaisesta puulajista.

Luonnonkalenterin tekstit ovat radion ja television Luontoilta-ohjelmista tutun Seppo Vuokon käsialaa. Kuvat ovat suomalaisten luontokuvaajien mestarillisia otoksia. Kalenteria myyvät Luontokaupat sekä Akateeminen Kirjakauppa ja Suomalainen Kirjakauppa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top