MAINOS

Nuorisovaltuuston nettikahvilahanke myötätuulessa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan nuorisovaltuusto on suunnitellut nettikahvilaa Vammalaan. Kahvilan tärkeydestä kertoo se, että juuri valmistuneessa lasten ja nuorten hyvinvointipoliittisessa suunnitelmassa kaupungin nuorison toivelistan kärjessä ovat uimahalli ja nettikahvila.

Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Ulla Kuparinen ja jäsen Jaana Telilä ovat käyneet esittelemässä nettikahvilahanketta vapaa-aikalautakunnalle, joka kannatti asiaa lämpimästi. Lautakunta päätti, että nuorisotoimenjohtaja valmistelee yhdessä nuorisovaltuuston kanssa asiasta esityksen kaupunginhallitukselle.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top