MAINOS

Vähähaarasta tuhti vuosikirja

Uutiset

Samuli Kinnari

Arkistokuva 22

Ahkerasti toimiva Vähähaara-Seura on julkaissut pienen tauon jälkeen vuosikirjan. Tuorein opus kertoo kylän vaiheista viimeisten kolmen vuoden ajalta. “Vaikka emme ole saaneet aikaiseksi vuosikirjaa, se ei ole merkinnyt sitä, ettei Vähähaarassa ja Vähähaara-Seurassa olisi tapahtunut mitään kirjaksi asti merkittävää. Päinvastoin, toimintaa on kehitetty ja työtä on tehty niin paljon, että aika ja resurssit eivät ole riittäneet aivan kaikkiin, tärkeisiinkään asioihin. Kuten vuosikirjan julkaiseminen”, kertoo vuosikirjatoimikunta opuksen esipuheessa.

Viimeisten kahden vuoden aikana kylässä on huhkittu erilaisten hankkeiden parissa. Kotiseututaloon esimerkiksi on valmistunut ATK-keskus ja talon muuta varustusta sekä käytettävyyttä on parannettu. Vähästä paljon -hankkeen seuraajana on parhaillaan käynnissä Toimiva ja turvallinen Vähähaaran Kotiseututalo -hanke, jonka omaa rahoitusta seura kattaa noin 3 000 euron edestä talkootyöllä.

Kuvassa Vähähaara-Seuran tuore vuosikirja. Kuva: Samuli Kinnari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top