MAINOS

Hyvästit Gilmoren tytöille

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Ylen hyvä Gilmoren tytöt on tullut Suomen televisiossa tiensä päähän. Ykkösen tiistai-iltojen piristys päättyy kahden viikon kuluttua esitettävään jaksoon Jälleennäkemisen riemua, joka on samalla sarjan toisen tuotantokauden viimeinen jakso. Sookien häät ovat ovella ja odotetusti myös Jess palaa sekoittamaan Roryn päätä.

Sarjan jatkamiselle Suomessa laitettiin piste, koska se ei tavoittanut tarpeeksi katsojia. Kotimaassaan sarjasta nähdään tuoreita kolmannen tuotantokauden jaksoja. Ylellä on jo esitettyihin jaksoihin uusintaoikeus, jotka nähdään aikaisintaan kesällä 2003 – toivottavasti tuolloin paremmalla ohjelmapaikalla.

+ Gilmoren tytöt > TV1 > tiistaina 29.10. ja 5.11. klo 18.45
+ Gilmoren tytöt -fanisivu
+ TV1 Katsojapalvelu

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top