MAINOS

Äetsän rooli kaksoiskaupungissa puhuttaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan ja Huittisten kaksoiskaupunkihanketta on seurattu Äetsässä hiljaa tutkiskellen. Keikyän Kokoomus ry haluaa nyt herättää aiheesta keskustelua. Yhdistys järjestää tiistaina 19. marraskuuta kello 18.00 alkaen Äetsän kunnanviraston valtuustosalissa kaikille kiinnostuneille avoimen keskustelutilaisuuden, jossa kaksoiskaupunkihanketta pohditaan Äetsän näkökulmasta. Aiheesta alustaa Vammalan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Arto Satonen ja tilaisuudessa kuullaan myös äetsäläinen puheenvuoro. Lisäksi ohjelmassa on yleistä keskustelua.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top