MAINOS

Satamaito perusti Tuottajanetin

Uutiset

Samuli Kinnari

Satamaito on käynnistänyt maidontuottajille suunnatun Tuottajanet-palvelun. Tuottajanet tarjoaa maidontuottajille mahdollisuuden saada Internetin kautta muun muassa koetulokset, maitotilitiedot ja erilaiset meijerin tiedotteet. Palvelussa on myös nettikauppa.

Vaikka Tuottajanet on ollut varsinaisessa käytössä vasta muutamia viikkoja, on siihen liittynyt jo yli 60 maitotilaa. Tavoitteena on, että 20 % tiloista liittyisi palveluun. Satamaidolla on tällä hetkellä 480 maidonlähettäjää. “Nyt satakuntalaisilla maidontuottajilla on mahdollisuus liittyä palveluun aivan ensimmäisten joukossa, sillä vastaavat palvelut ovat vasta tulossa laajempaan käyttöön”, toteaa Satamaidon toimitusjohtaja Jarmo Oksman.

Tuottajanet-palvelun ovat toteuttaneet Osuuskunta Satamaito, Datala Oy ja Satakunnan Puhelin Oy.

Katso myös
+ Tuottajanet (Sisäänpääsy edellyttää tunnuksia.)

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top