MAINOS

Alkoholin palamisaika arvioidaan liian lyhyeksi

Uutiset

Samuli Kinnari

Suurin osa suomalaisista kuljettajista kannattaa ja noudattaa nollalinjaa liikenteessä. Yhä useampi kuljettaja kuitenkin laskee alkoholin palamisaikoja ja on valmis lähtemään liikkeelle, kun arvioi rangaistavan 0,5 promillen rajan alittuneen. Palamisaika arvioidaan helposti liian lyhyeksi. Jos pikkujouluissa aikoo nauttia miestä väkevämpää, kannattaa jättää auto kotiin ja suunnitella kotimatka etukäteen. Vielä pikkujouluja seuraavana päivänäkin on varminta turvautua julkisiin liikennevälineisiin tai apostolin kyytiin, sillä alkoholi palaa yllättävän hitaasti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top