MAINOS

Jouluruudun trio

Joulu

Mika Hyssi

Tiistai 24. joulukuuta näyttää televisiosta katsottuna arkisen harmaalta. Tutut kieroilut Salatuissa elämissä, sinkkuleikit Sinkkuelämää -sarjassa sekä räävitön Pulkkinen ovat tutuilla paikoillaan. Eikö triosta pääse edes jouluna eroon?

Kakkosen Joulupukin kuumalinjan vastineena Maikkarilla on käynnissä Huomenta Suomen Joulu. Aamu tarjoaa “lämminhenkisen paketin jouluista tunnelmaa”. Mutta ketä oikeasti kiinnostaa mitä jokapaikan höylä Heikki Huttunen tekee Kuusamossa?

Joulun helmi on elegantti Hyacinth-täti, joka piipahtaa alkuillasta naurattamassa uusintana nähtävässä jaksossa Joulupukki Richard & Co. Siinä meillä on täti, jonka jälkeen sinkkuleikit maistuvat pakkopullalta. Ja kahvituksen Hyacinth osaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top