Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Perjantai 19.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Vuosi 2002

Manic Sunday

Vuosi on vaihtumassa. Musiikkimaailman vuodesta 2002 jäi allekirjoittaneelle mieleen viisi asiaa.

1. Sopivasti kolkon syksyn piristykseksi radioihin rantautui Las Ketchupin Asereje. Simppelistä aurinkolomafiiliksestä tuli välitön hitti. Sitä kuuntelee mielellään, vaikka sanoista ei ymmärrä mitään – ehkä juuri siksi.
2. Kaija Koolta ilmestyi vihdoinkin uutta materiaalia Mikään ei riitä -albumin muodossa. Kiitos Kaijalle jälleen loistavasta albumista!
3. Suomalaisen musiikkiteollisuuden kärkeä painettiin urakalla kansiin. Viihdetaiteilija Jope Ruonansuu kynäili hersyttävän kirjan omasta elämästään, HIM-yhtyeen sekoilut keikoilla taittuivat painotuotteeksi ja osansa painomusteesta sai myös Nylon Beatin "juopottelupäiväkirja". Kansissa on myös Hurriganes ja Topi Sorsakoski.
4. Levyraati palasi uudistettuna sunnuntai-iltoihin.
5. Popstars-ohjelman tuloksena Suomeen syntyi mielipiteitä jakanut Gimmel-bändi. Tuote tai ei, yritystä tytöillä riittää. Eikä se ensimmäinen älppy ihan täysin lasinalunen ole.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Edellinen: