MAINOS

Nelonen tarjoilee populaarikulttuurin kuulumiset

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Nelosella alkaa sunnuntaina uusi 4Pop-sarja, joka on populaarikulttuurin viikottainen erikoislähetys. Jokaisessa ohjelmassa keskitytään vain yhteen teemaan pintapölyä syvemmältä. 4Popia kiinnostavat kulttuuriset trendit, joten muun muassa design, musiikki, elokuva, teatteri, mainostaide, ravintolat, matkailu, seksi, kirjallisuus, Internet ja muoti ovat tiiviissä seurannassa. Ohjelmaa juontaa Mikko Silvennoinen ja sen tuottaa Nelosen uutiset.

4Pop > Nelonen > sunnuntaina 5.1.2003, kello 18.00

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top