MAINOS

Palvelujen hinnat nousseet – ruokakassi ennallaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Länsi-Suomen lääninhallituksen viimeisin eurohintaselvitys osoittaa palvelujen hintojen edelleen nousseen. Ruokakassin hinta sen sijaan on pysynyt vuoden takaisella tasolla. “Selvityksen perusteella on vaikea eritellä euron vaikutusta palvelujen hintojen nousussa. Euro on varmaankin nostanut joidenkin palvelujen hintoja, kun on haettu sopivia uusia euromääräisiä hintoja, mutta hintatasoon sinänsä sillä ei ole ollut suurta vaikutusta, koska nousu on ollut vuoden aikana maltillista”, toteaa ylitarkastaja Heikki Ketola Länsi-Suomen lääninhallituksesta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top