MAINOS

Ylen radiokanavat uudistuivat

Uutiset

Samuli Kinnari

Yleisradion uudistuneet radiokanavat starttasivat maanantaina. Ensikuulemalta vaikuttaa siltä, että kanavien freesaus on hyvin kosmeettinen ja paikoin minimaalinen. Ohjelmapaikkojen veivaamisen lisäksi esimerkiksi Yle Radio Suomessa kuultavien uutisten ikiaikaiset tunnusmelodiat olisi voinut vaihtaa. YleX sentään sai uudet uutiskilinät.

Ylen Ykkönen on nyt Yle Radio 1, Radio Suomesta tuli Yle Radio Suomi, Radiomafian uusi nimi on YleX ja pääkaupunkiseutua lukuun ottamatta vain digitaalisena sekä Internetissä kuuluva entinen Radio Aino sai nimekseen Yle Radio Q.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top