MAINOS

Kunnissa valtaosa julkisista asiointipäätteistä

Uutiset

Mika Hyssi

Kuntien ja valtion virastoissa on kaikkiaan 4300 julkista asiointipäätettä. Niiden ansiosta jokainen suomalainen voi käyttää kuntien ja muun julkishallinnon sähköisiä palveluita maksutta. Kuntien kirjastoissa asiakaspäätteitä on 2400 ja muissa kunnan toimipisteissä 900. Osalla kunnilla on myös Tampereen Netti-Nyssen tapaisia liikkuvia asiointipisteitä.

Tietoyhteiskunta-asiain neuvottelukunta arvioi vuonna 2002, että asiointipäätteitä on vain 2500 ja asetti tavoitteeksi määrän kaksinkertaistamisen. Kuntaliiton selvityksen mukaan tavoite on lähes tavoitettu.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top