MAINOS

Kevään yhteishaku alkamassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Kuluvan kevään toinen yhteishakuaika on 3.-21. maaliskuuta. Hakuaika on tarkoitettu niille peruskoulun päättöluokkalaisille ja kansanopistojen peruskoululinjalla parhaillaan opiskeleville, jotka hakevat muihin kuin pääsy- tai soveltuvuuskokeita järjestäviin oppilaitoksiin.

Länsi-Suomen läänin toisen asteen oppilaitoksissa on kevään yhteishaussa tarjolla 30 286 aloituspaikkaa, mikä on kolmasosa koko maan koulutustarjonnasta. Paikoista 17 277 on ammatillisissa perustutkinnoissa ja 13 009 lukioissa. Pirkanmaalla perustutkinnon aloituspaikkoja on 4 007 ja lukion 3 009.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top