MAINOS

Rautaveden kansallismaisema valokuvina Helsingissä

Uutiset

Samuli Kinnari

Valokuvia Rautaveden kansallismaisemasta on helmikuun ajan esillä Luontokuvissa Helsingissä. Kuvat on ottanut vammalalainen valokuvaaja Hannu Moilanen.

Rautaveden kansallismaisema on yksi Suomen 27:sta kansallismaisemasta. Kansallismaisemat ovat maamme tunnettuja maisemanähtävyyksiä ja ilmentävät Suomen eri osien edustavimpia luonto- ja kulttuuripiirteitä. Rautaveden maisemakokonaisuuteen kuuluvat Rautavesi, Rautaveden itärannan jylhät metsäalueet sekä vanhat Tyrvään ja Karkun kylät keskiaikaisine kirkkoineen.

Kuvaaja tuli Tampereen kautta Vammalaan

Hannu Moilanen on syntynyt Suomussalmella. Vuonna 1967 hän muutti Tampereelle ja vuonna 1988 edelleen Vammalaan. Ammatiltaan Moilanen on värjäri, joka vuodesta 2000 alkaen on ollut päätoiminen valokuvaaja.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top