MAINOS

Keskusta-asuminen edullista Tampereella ja Loimaalla

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomen Kiinteistöliitto ry on selvittänyt asumisen kustannuksia eri kaupungeissa. Tutkimuksessa kävi ilmi, että taloyhtiöiden hoitovastikkeista yli puolet kuluu kiinteistöveroon ja kunnallisiin maksuihin.

Kiinteistöliiton selvityksessä verrattiin samanlaisen niin sanotun indeksitalon kustannuksia 25 maamme kaupungissa käyttäen viime tammikuussa voimassa olleita maksuperusteita. Indeksitalo on normaali 30-vuotias 10 000 kuutiometrin asuinkerrostalo, joka sijaitsee kaupunkikeskustan ruutukaava-alueella omalla tontilla. Talossa on 40 asuntoa.

Keskusta-asuminen on edullisinta Kouvolassa, Tampereella, Loimaalla ja Mikkelissä, missä indeksitalo selviää veroista ja maksuista noin 37 000 eurolla. Leveimmin pussin suuta saisi kaivella Torniossa, missä veroihin ja maksuihin menee yli 49 000 euroa vuodessa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top