MAINOS

Pirkanmaan ympäristökeskus juhli

Uutiset

Samuli Kinnari

Maaliskuun alussa viisi vuotta täyttäneen Pirkanmaan ympäristökeskuksen synttäreitä juhlittiin keskiviikkona. Ympäristökeskus sai alkunsa, kun Hämeen ympäristökeskus jaettiin kahteen toimialueeseen.

Kuluneiden viiden vuoden aikana Pirkanmaalla on esimerkiksi kunnostettu yhteensä 36 koskea. Valtaosaltaan Luoteis-Pirkanmaalla eli Hämeenkyrön seudulla sijaitsevien koskien yhteispituus on lähes 10 kilometriä ja pinta-ala yhteensä noin 12 hehtaaria. Kunnostuksissa on muokattu uittoa varten peratut rännimäiset kosket lähemmäksi luonnonmukaista tilaa.

“Ympäristökeskuksen päätavoitteena on sen perustamisesta lähtien ollut hyvän ympäristön tilan, kestävän luonnonvarojen käytön sekä terveellisen ja viihtyisän ympäristön turvaaminen Pirkanmaalla”, kertoi johtaja Ulla Koivusaari ympäristökeskuksen synttäreillä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top