MAINOS

Kiinteistöliitto: Internet-yhteyksien markkinoinnissa puutteita

Uutiset

Mika Hyssi

Suomen Kiinteistöliitto selvitti suurimpien verkkoyritysten tarjoamia Internet-yhteyksiä ja niiden markkinointia taloyhtiössä asuville. Rivi- ja kerrostalojen asukkaille ei markkinoinnissa selvästi kerrota, milloin palvelu edellyttää vähintään taloyhtiön hallituksen lupaa.

Perinteiset puhelinmodeemit ovat siirtymässä syrjään nopeiden ja kiinteällä kuukausimaksulla toimivien Internet-yhteyksien tieltä. Teknisiä toteutusvaihtoehtoja on mm. HomePNA-, kaapelimodeemi- ja ADSL-liittymä. Asukkaille tarjotaan usein sellaista internet-yhteyttä, joka vaatii asennustoimenpiteitä taloyhtiön hallinnoimiin laitteisiin.

Suomen Kiinteistöliitto on laatimassa omia yleisiä ohjeistuksia taloyhtiöille siitä, mitä asioita tulisi huomioida kun taloyhtiö on hankkimassa yhtä tai useampaa kiinteistöliittymää.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top