MAINOS

Poliisi valvoo tehostetusti taajamissa

Uutiset

Mika Hyssi

Poliisi valvoo tehostetusti taajamien liikennettä 7.-13. huhtikuuta. Virkavalta kiinnittää erityisesti huomiota liikennevalojen noudattamiseen, suuntamerkin käyttämiseen ja ajonopeuksiin. Poliisin tehovalvonta perustuu poliisin liikenneturvallisuusstrategiaan 2002-2005.

Tyypillisiä taajamassa tapahtuvia onnettomuuksia ovat peräänajot ja risteävän ajosuunnan onnettomuudet. Kaikista tämän tyyppisistä henkilövahinkoon johtavista onnettomuuksista 75 prosenttia tapahtuu taajamissa. Jalankulkijoita loukkaantuu vuosittain 1000-1100. Heistä 90 prosenttia saa vammansa taajamien teillä ja kaduilla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top