MAINOS

Ympäristöpalkinto Mahnalan ympäristökoululle

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan ympäristökeskus on myöntänyt vuoden 2003 ympäristöpalkinnon hämeenkyröläiselle Mahnalan ympäristökoululle. Palkinnon peruste on pitkäjänteinen, aktiivinen ympäristökasvatus, joka näkyy sekä koulun opetussuunnitelmassa että arjessa.

Kunniamaininnoilla ympäristökeskus muisti Tampereen Urheilusukeltajat ry:tä yleisten uimarantojen vuotuisesta puhdistamisesta sekä hiekoitushiekan pesukokeilua vetäneitä ympäristönsuojelutarkastaja Anna-Maija Halikasta Kangasalan kunnasta ja projekti-insinööri Pekka Jokista Tampereen kaupungin katuyksiköstä.

+ www.hameenkyro.inforengas.net/hajarvin | Mahnalan ympäristökoulun kotisivut

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top