MAINOS

Kowan Teknolokian Päiwät ovat koneiden juhlaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vesilahden Rämsöössä järjestetään 24.-25. toukokuuta jo perinteeksi muodostuneet Kowan Teknolokian Päiwät. Viikonlopun aikana Alhon Teknolokiakeskuksessa on tarjolla kovien koneiden työnjuhlaa ja hyväntuulista meininkiä ilman markkinahumua.

Kowan Teknolokian Päiwät on kunnianosoitus menneille sukupolville, vanhoille kunnon koneille ja työtavoille. Esillä on muun muassa yli satavuotiasta raamisahaa pyörittävä höyrylokomobiili Marshall vuosimallia 1897. Päiwillä puksuttaa myös saksalainen dieselveturi Schienen Kuli ja maan laajin kokoelma toimivia maamoottoreita. Lisäksi tapahtumassa voi tutustua vanhoihin traktoreihin, autoihin, moottoripyöriin ja muihin koneisiin. Tarjolla on myös pehmeämpää teknologiaa, kuten käsitöitä ja koululaisten lelulato.

Vuodesta 1991 järjestettyjen Kowan Teknolokian Päiwien kävijämäärä on kasvanut vuosi vuodelta. Vanhan tekniikan harrastajia tapahtumaan saapuu Suomen lisäksi myös ulkomailta. Viime vuonna kävijöitä oli jo yli 9 000.

+ Lue lisää Kowan Teknolokian Päiwistä Sopuli.netistä viikolla 21
+ Rämsöön kotisivut löytyvät osoitteesta www.vip.fi/ramsoo

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top