Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Torstai 18.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Kowan Teknolokian Päiwät ovat koneiden juhlaa

Uutiset

Vesilahden Rämsöössä järjestetään 24.-25. toukokuuta jo perinteeksi muodostuneet Kowan Teknolokian Päiwät. Viikonlopun aikana Alhon Teknolokiakeskuksessa on tarjolla kovien koneiden työnjuhlaa ja hyväntuulista meininkiä ilman markkinahumua.

Kowan Teknolokian Päiwät on kunnianosoitus menneille sukupolville, vanhoille kunnon koneille ja työtavoille. Esillä on muun muassa yli satavuotiasta raamisahaa pyörittävä höyrylokomobiili Marshall vuosimallia 1897. Päiwillä puksuttaa myös saksalainen dieselveturi Schienen Kuli ja maan laajin kokoelma toimivia maamoottoreita. Lisäksi tapahtumassa voi tutustua vanhoihin traktoreihin, autoihin, moottoripyöriin ja muihin koneisiin. Tarjolla on myös pehmeämpää teknologiaa, kuten käsitöitä ja koululaisten lelulato.

Vuodesta 1991 järjestettyjen Kowan Teknolokian Päiwien kävijämäärä on kasvanut vuosi vuodelta. Vanhan tekniikan harrastajia tapahtumaan saapuu Suomen lisäksi myös ulkomailta. Viime vuonna kävijöitä oli jo yli 9 000.

+ Lue lisää Kowan Teknolokian Päiwistä Sopuli.netistä viikolla 21
+ Rämsöön kotisivut löytyvät osoitteesta www.vip.fi/ramsoo

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: