MAINOS

Kirjastotoimenjohtaja Valtosesta myös sivistysjohtaja

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän sivistysjohtajan tehtävät siirtyvät elokuun alussa kirjastotoimenjohtaja Arja Valtoselle, mikäli kunnanhallitus hyväksyy kunnanjohtajan esityksen maanantain kokouksessa. Heinäkuun loppuun saakka sivistysjohtajana toimii lehtori Helena Koskela, joka on hoitanut pestiä marraskuun 2001 loppupuolelta alkaen. Koskela anoi kunnanhallitukselta eroa sivistysjohtajan tehtävistä huhtikuussa. Arja Valtosen on tarkoitus toimia sivistysjohtajan oman työnsä ohella 31.12.2004 saakka.

Äetsän sivistysjohtajan tehtäväkenttä on laaja, sillä sivistysjohtaja on sivistyslautakunnan esittelijä ja koulutoimen, vapaa-aikatoimen, kirjastotoimen, kulttuuritoimen, musiikkikoulun sekä ruoka- ja siivouspalveluiden ylin esimies.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top