MAINOS

Tiedä miten hyppäät -kampanja alkaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Invalidiliitto muistuttaa juhannuksen lähestyessä Tiedä miten hyppäät -kampanjallaan varomattoman uimahyppäämisen riskeistä. Erityisen vaarallinen on miesten suosima tapa hypätä veteen pää edellä. Joka kesä sattuu satoja eriasteisia sukellusonnettomuuksia, joista tuhoisimpia ovat täydelliseen liikuntakyvyn menetykseen johtaneet vakavat onnettomuudet. Huolestuttavinta on se, että nämä onnettomuudet sattuvat lähes poikkeuksetta 15-30-vuotiaille nuorille miehille.

+ www.invalidiliitto.fi | Invalidiliiton kotisivut

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top