MAINOS

Poliisi: Malttia juhannusliikenteeseen

Uutiset

Mika Hyssi

Poliisi valvoo juhannuksen maantie- ja vesiliikennettä erityisesti juhlapaikkojen ja ravintoloiden läheisyydessä. Juhannuksen menoliikenne tullee olemaan vilkkaimmillaan torstaina iltapäivällä ja illalla. Myös perjantaina aamupäivällä teillä saattaa olla runsaasti liikennettä.

Paluuliikenne ajoittuu sunnuntai-iltaan. Poliisi valvoo juhannuksen liikenteessä ajonopeuksia, ohituksia ja ajoetäisyyksiä. Tiehallinto ja liikkuva poliisi valvovat lisäksi torstaina helikopterilla Etelä-Suomen menoliikennettä sekä Jyväskylän yksikkö lentokoneella valtatie 4:llä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top