MAINOS

Palkeet räväytetään Ikaalisissa auki

Uutiset

Samuli Kinnari

Sata-Häme Soi kutsuu harmonikan, tanssin ja tasokkaan viihdemusiikin ystävät 31. kerran Ikaalisiin ensi viikolla. Maamme suurin ja kansainvälisin harmonikkafestivaali Sata-Häme Soi tarjoaa niin rempseää ilonpitomusiikkia ja pelimannien tahdittamia tansseja, argentiinalaisen tangon siivittämiä tunnelmapaloja kuin korkeatasoisia viihde- ja klassisen musiikin konsertteja. Konserttisalit, festivaalipuisto, tanssilavat ja hanuripubi takaavat, että ensi viikon koko Ikaalinen tanssii ja soi.

Viihteellisen harmonikansoiton Suomenmestaruuskilpailu, Kultainen Harmonikka, täyttää tänä vuonna 20-vuotta. Viihdeharmonikan Suomenmestaruus ratkaistaan suorassa TV-lähetyksessä, jossa lavasäteilystä ja taidokkaista tulkinnoista vastaavat finalistit Elisa Inkinen Noormarkusta, Tomi Karttunen Porista, Henna-Maija Kuki Nivalasta, Janne Mäkinen Raumalta, Satu Sarkoranta Kalannista ja Jonna Pirttijoki Kauhajoelta.

+ www.satahamesoi.fi | Sata-Häme Soi

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top